Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víla

Víla

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: ...víla s křídly z hedvábí.

Hoď si mě přes rameno
vezmi mě do náručí, unavenou.
Slib, že mě nenecháš spadnout
nikdy nenecháš zvadnout...

Dej mi kousek svojí síly
protože nás, křehké víly
jen slova nezasytí
chřadnem jak luční kvítí...

A brzy přijde mráz
snad v tvém náručí přežiju snáz
zamkni mě v objetí
než ti navždycky odletím...

...já víla s křídly z hedvábí.
Publikoval(a): Sedmnáctka, 30.11.2011
Přečteno (124x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, jára spots, NikitaNikaT., SrdceNaDlani, Lilien

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti