poem about nothing
poem about nothing
Anotace: inner scream.měl jsem proste chuť něco napsat.asi 15minut.nic moc
Tisíce slov,se tříští
o prosby.
Vpíchnutá pravda
voní perníkem.
Krev dál,dál prýští
k nebi.
Bože,tvá zrada
budiž mi pomníkem.
Tonu v malichernosti,
pastýřem sám sobě
gravíruji na svém hrobě
že život je droga
ve své ubohosti.
Publikoval(a):
Marcone, 30.11.2011