Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

3 minuty ticha za Liter

3 minuty ticha za Liter

kasparoza Básně » Smutné

Anotace: Epitaf

Já četl Vaše řádky,
já viděl Vaše slzy,
vy pro liter jste žili,
však on zemřel příliš brzy.

Vy pro liter jste žili,
on skonal i když byl mladý,
teď nad modravým hrobem,
stojí naše davy.

Teď nad modravým hrobem,
stojíme ruku v ruce,
slzy máme v očích,
a v srdci bolest se nám tluče.

Dnes píši k poctě Literu,
jehož smrt nám byla skryta
a co dodat nad hrobem sluší se?
"Dámy a pánové teď poprosím Vás
o 3 minuty ticha"
Publikoval(a): kasparoza, 30.11.2011
Přečteno (145x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ik, Cecilka, 46XX, hašlerka, CULIKATÁ, la loba, Květka Š., Kett, NikitaNikaT., Hloubavá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti