Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DEN

DEN

Poskládané dny
a přitom rozházené hodiny
proplakané sny
nahromaděné zlo v roli dominy

Podvazky ze stesků
korzet z nenávisti
podpatky neřesti
bičík bez něhy pomstu jistí

Klamaná životem
zrazována tebou
pletýnka z rovnoběžek
lano s oprátkou na větvi nad sebou

Živoří jak to jde
pojednou je tu den
jako prašivec pojde
jen jeden špatně splněný sen.....
Publikoval(a): Maryje..., 30.11.2011
Přečteno (241x)
Tipy (30) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, V.N.Losinský, střelkyně1, la loba, Kain, enigman, CULIKATÁ, Kars, Elisha, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti