Pod kloboukem místo očí svíce
Pod kloboukem místo očí svíce
Už v pětadvaceti cítím únavu
klobouk si dám na hlavu
vyjdu do polí
vrby se žízní ohnuly
hlavami k rybníku
z hladiny
v břiše vrb odkvetly
lekníny
pod kloboukem
místo očí svíce
kde dříve stály křtitelnice
tam kde stály křtitelnice
nosím dneska svíce
Publikoval(a):
magdalena křenková, 30.11.2011