Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prosincová

Prosincová

Kdesi v horách bloudí
Martin na bílém koni
a děti cukroví už loudí
je tak sladké
a krásně voní.

Adventní kalendář si načnou
a po stopách čokolády
si na hodné aspoň hrát začnou
pro více dárků které maj rády.

A ať už věří nebo ne
na Ježíška
na sáně sobí
i zlobivé dar nemine
milujem je
i když zlobí.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 30.11.2011
Přečteno (1205x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pevya, Ružka, CULIKATÁ, uživatel neexistuje, Božská Isis, NikitaNikaT., Martin Havlíček, E.T.Jane, J's ..

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 12:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti