Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vašek

Vašek

khantengri Básně » o Lidech

Anotace: malé povídání o malém klukovi...

na co asi myslíš malý kluku,
když říkáš pojď, budem si hrát
když podáváš mi malou ruku
a netušíš, jak mám to rád

co si asi myslíš, ty šťastné hříbě
když běžíš letní loukou
když života svůj příběh
píšeš v mracích malou rukou

můj malý velký příteli
za to nejvíc chtěl bych dát
když řekneš, počkej…
pojď, budeme si hrát
Publikoval(a): khantengri, 30.11.2011
Přečteno (103x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kars, CULIKATÁ, Květka Š., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti