Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

STUD

STUD

Josef Kvičera Básně » o Lásce

Anotace: Josef Kvičera : MÁVRATY (2010)

Pár slov Ti visí na rtech
a zdráháš se je vyslovit…
I pošeptat je moc…!

Snad kdyby černá noc
nás oba pevně objala,
tak potichu bys přiznala
těch slůvek pár co zahřejí.
Co dávají mi naději
a sytí touhu s Tebou být…

Však není nutné hovořit
a stud, to není žádný hřích…

Nech slova viset na rtech svých,
já dávno čtu jen v očích Tvých…
Publikoval(a): Josef Kvičera, 30.11.2011
Přečteno (115x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, LIŠKA76, Květka Š., Kapka, Kars, Sekvalekva

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti