Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PTÁM SE TĚ

PTÁM SE TĚ

Josef Kvičera Básně » o Lásce

Anotace: Josef Kvičera : NÁVRATY (2010)

Ptám se Tě a ptám se sám sebe
Proč láska někdy hřeje
A jindy zase zebe
Proč v srdci někdy pálí
A jindy jen tak zdáli
Jak vánek letní zavane.

Ty myslíš, že nám zůstane
A hřát nás bude stále
I když nás NĚCO rozdělí?
Jo, to kdybychom věděli…

Nebo to NĚCO přišlo
A láska naše uletěla
Na zimu v daleké kraje?
Třeba si na schovávanou hraje,
Možná, žes to i chtěla…

Láska však není na hraní
A kdo si s ní jen hraje
Ten mnoho nevyhraje
A jiné srdce poraní.

Znám odpověď na otázku
Ta ale těžko co změní,,,
Když nezbývá čas na lásku
Pak ani láska tam není.
Publikoval(a): Josef Kvičera, 30.11.2011
Přečteno (198x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., Kars, Sekvalekva

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti