Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já nevím

Já nevím

Kolik bolesti
srdce unese
kolik síly
v duši se skrývá?
V objetí neřesti
svědomí pohne se?
Jak poznat chvíli
co s koncem splývá?

Kam až sahá
trpělivost
kdy se mění
v beznaděj?
Je láska pravá?
A je jí dost?

Ať je či není
stejně ji mám nejraděj.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 29.11.2011
Přečteno (164x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Raven-san, Ružka, Elisha, Martin Havlíček, Květka Š., J's .., NikitaNikaT., Veruu

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti