Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

svůdne parfémy

svůdne parfémy

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: další z barového lístku

svůdné parfémy jahodové vůně
zbožnuju extrémy občas sem tůně
rozmazené obrazy nešťastné duše
vždyt stojíš na hrázi netvař se suše
zapoj trocha fantazie před tebou je prudkej sráz
ne každý dosáhne harmonie ne každej opustí tu svou hráz
Publikoval(a): ostuda lidstva, 29.11.2011
Přečteno (40x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti