Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Dopis do nebe

**Dopis do nebe

Květka Š. Básně » Smutné

Anotace: ..moje vzpomínka,lásko na tebe..

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Dnes mi přišel dopis z dálky
kdo ho vložil do obálky?
Na známce
razítko jako z Indie
tam ale nikdo známý nežije.

Adresa příjemce?
Vím,to jsem přece já
bůh pošťáků ten mě dobře zná,
zpáteční adresu vymazal déšť
nemůžu odepsat.
A to možná chceš.

Déšť to však nebyl,
byly to slzy
že tě už nemám bolí a mrzí,
proto ti píšu
jenom tak na nebe
že v tom svém srdíčku
stále mám tebe.

Pošli mi hvězdu
až přečteš si mé psaní
já ti zas pošlu polibek po ní,
potom ti na hrobě
zapálím svíčku
vedle položím malou kytičku.

Vzpomínám,
tam nahoře to víš
vrátit se zpátky to ale neumíš.

***-***-***-***
Publikoval(a): Květka Š., 29.11.2011
Přečteno (385x)
Tipy (28) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, dlouhejkour, LarryJ, hašlerka, enigman, Božská Isis, Sekvalekva, Psavec, zelená víla, karel.sp

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti