Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nezvladatelný,vzpurný

Nezvladatelný,vzpurný

LIŠKA76 Básně » o Životě

Anotace: i měsíc má svou tvář...

Nezvladatelný,vzpurný
měsíc na nit snů korálky touhy navléká.
Je přítel mořeplavců,svědek jejich cest..
jak snadno lze je z cesty svést.
Stejně tak snědých beduínů,
ve žhavém písku baldachýnu.
Pasák mnoha hvězd
poslem bolestí psaných rýmů
zborcených černých měst
kapičky touhy dívčích klínů
věčnosti prašných cest.
Opět otevře noci knihu
listuje zemí pod sebou
opět cítíš tu známou tíhu

MRTVÍ MILOVAT NEMOHOU!!
Publikoval(a): LIŠKA76, 29.11.2011
Přečteno (86x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: enigman, Elisha, Sekvalekva, Psavec, la loba, Kars, zelená víla, karel.sp, Danger, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti