Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Panna a čas

Panna a čas

LarryJ Básně » o Lásce

Anotace: Je to chvíle, moment, věčnost....

Je to chvíle, moment, věčnost,
čas každeho chytne za cnost.
Dnes jsi pyšná, hrdá, čirá, rozmarná a důvěřivá,
zítra však co přinese ti čas,
je dotek lásky v každém z nás.

Divit se ty budeš jen,
či zdál se ti nádherný sen?
Vždyt čista bylas, nedotčena
a najednou je z tebe žena?

čí vina je to, kdo za to může?
však vrátit čas to nepomůže,
už stalo se co stát se mělo,
srdce z toho rozbolelo.

Není lék jenž srdce léči,
oči tvé zde marně brečí,
však nezoufej si nad bolestí,
zas přijde dobro, radost, štěstí,
a dny láska naplní ti,
přijde on a potom děti,
a ty budeš znovu zas,
milovat a vážit čas.
Publikoval(a): LarryJ, 29.11.2011
Přečteno (84x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti