Otázky pravdy
Otázky pravdy
Život je otázkou,
Co? Proč a kdy?
Je zkrátka ukázkou,
Jak málo je pravdy..
Žijeme den co den,
V nezodpovězených otázkách,
Kdo lže - ten okraden,
Za nohu visí na provázkách..
Hledáme důvody,
Odpovídáme otázkou,
Hledíme do vody,
Přemýšlíme nad láskou...
Ptáme se ptáme,
Kdy svět uvěří pravdě,
Ruku však nedáme,
Do plamenů ohně..
Otázka spočívá,
Kdy se lidstvo probudí,
Kdo se lží ošívá,
S tím hned do potrubí!
Publikoval(a):
Globodecristal, 29.11.2011