Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naše těla kopíruje něha

Naše těla kopíruje něha

xoxoxo Básně » o Lásce

Anotace: ---xxx---

/
/

Přes rod věků v černé páry mdlob
tam kde smolný kmit vážek se mih
v ten mžik zhaslých září
stvořil si ten okamžik..
V šatě mé duše zas hoří uhlí plamenné
mé srdce tak zmámené v svatém šílenství

..do Tvých pohledů mé vznícení
barvy třou se v tanci vůní
soumrakem blíženců v odrazu tůní
horkým dechem pro první jitra
protkaná stem blesků Poseidona
ve vonný pád japonské zahrady

Světlo modré v intonacích taje
do zrcadel odvěké vášně prohýřené krve
naše strážní signální ohně
Jsem Tvé vrnící kotě,co žehná mu slunce..
jen ať mi není zima co prokouše se do kostí
hořkou solí z minulých pátků bolesti

a průzorem oknem prosvítá vesmír
za červeným listím..
kolébka z kořenů stromů
pne se po rozcestí..
Přísahám za lásku v údolí smrti
Ten žár vynořených otázek
odpovědím unikli jsme jen o vlásek

..nechci vědět co bude zítra
vegetace stínů popelem lehla
naše těla kopíruje něha
Do mých prsou tě příjímám zcela
okouzlená i vystrašená
polapená dotekem Tvé hrudi
a noc zraje kouzelným pnutím
Po milosti obávané..stává se darem
v lůně požehnaném

/
/


http://www.youtube.com/watch?v=mK9L_Ieunts&feature=related
Publikoval(a): xoxoxo, 28.11.2011
Přečteno (257x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, enigman, NikitaNikaT., střelkyně1, LIŠKA76, Lugilla, Květka Š., karel.sp, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti