A prosím svleč mě !
A prosím svleč mě !
Tvůj dech chci vnímat věčně,
srdce tep
a prosím svleč mě .
V tvých očích chci se ztrácet,
utápět se
a prosím pod tvou chutí lesy kácet.
Tvá ústa chci líbat něžně,
sladká chuť
a prosím svleč mě !
Publikoval(a):
Oř Amatér, 28.11.2011