Striptérka
Striptérka
Anotace: Hned v úvodu přiznávám, že poslední sloka (a asi nejlepší) není moje původní. Vznikla jako reakce po prvním zveřejnění - a tak ještě jednou, moc díky Branwen
Co udělá straka když chytne ji ostraha?
Úplně klidně se svlékne donaha.
Své holé tělo ukáže jakoby nic,
a doma má zase šperků víc.
Než totiž pírko po pírku odloží
ostraha zcela jistě
z té straky úplně zmagoří.
Publikoval(a):
risik, 28.11.2011