Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešní ráno ...

Dnešní ráno ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: .........

...................
...................


Po oknech stékají kapky
Ranního deště jako slané slzy
A tvůj obraz se zase ve skle ztrácí
Jako minuta co do propadliště času mizí .



Jsi kostel kam se chodím z rána modlit
Každým svým slovem a písní
Jsi ten kdo stále v mlze mizí
Snad zazrak dnešního stvoření .



Dnešní ráno jakoby bylo nějak cizí
Jen vlezlá zima vchází pod kůži
Jsi láska co nám dneska schází
Dotek a polibek ...
Zahrada rozkvetlá plná vůní ...
Publikoval(a): kavec, 28.11.2011
Přečteno (182x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Jana M., Martin Havlíček, NikitaNikaT., E.T.Jane, modrá, Květka Š., Kars, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti