Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neviditelný

Neviditelný

Jsem jako malíř
co nemá žádné barvy
jsem jako motýl
co zapomněl vylíhnout se z larvy
jsem jako voda
co zamrzlá je stále...

Proč čekám na potlesk
v tomto prázdném sále?

Jsem jako příběh
ale bez postav i děje
jsem jako klaun
co skutečně pláče
a každý se mu směje
jsem jako slunce
co hledáš o půlnoci...

Jsem neviditelnost
a mizím ve své moci.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 27.11.2011
Přečteno (168x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, LarryJ, Psavec, CULIKATÁ, NikitaNikaT., E.T.Jane, la loba, Lugilla, Martin Havlíček, Bambul.ka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti