Flamengo
Flamengo
Anotace: Na výročnm večírku tančila černovlasá dívka flamengo. Neuvěřitelný zážitek. O tom to je.
.
Havran
mávnul křídly
ve strunách
Zalesknul se
vprostřed zřítelnice
Tělo rozzpívané
ve vlnách
jak vodopád
snoubený s plamenem
V nebeském tanci
Večernice
Kadence krůčků
srdečního rytmu
je zpráva Žití
i symbol Chtění
Rozechvění
.
Publikoval(a):
René Vulkán, 27.11.2011