Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tesknota

Tesknota

E.T.Jane Básně » o Životě

Anotace: Někdy se cítím tak, někdy onak a občas asi přeháním :)

Když srdce zdravé
Jak může bolet tak
Cítím jak duní
a na prsou tlak

Zoufalá hruď nestíhá
absorbovat vzduch
Když smutek tíží
jak bludný kruh

Tak často jsem tě čekala
- už uteklo mnoho zim
V noci tvé obětí hledala
Nevím,zda ještě tě smím

Nerozumím tvému egu
Máš srdce kde má být?
Rozvášnit tě nedovedu..
S tebou či bez tebe
prázdný je náš byt

Snaha se prý cení
nooo...
ale když nic necítíš,
tak tam asi nic není

Vášeň s tvojí něhou
odešly na dovolenou
Tu mojí prázdnem zasaženou
už asi nedoženou

Zavolej jim, ať se vrátí
nechci už čekat
nechci jen doufat,
a snad se bát,
že se zcela ztratí..
.
Publikoval(a): E.T.Jane, 27.11.2011
Přečteno (125x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: hašlerka, xoxoxo, Martin Havlíček, Psavec, Mbonita, J's .., Maryje..., SrdceNaDlani, NikitaNikaT., Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti