Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neodeslaný dopis ...

Neodeslaný dopis ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: Báseň v próze .

....................................
....................................







Počítám hodiny na počítadle života
Jsi jiná než včerejšího dne
Čas nejde zastavit ani jediným tvým přáním
Jsi vzdálená každému svému očekávání
Nechci ti říkat co je pravda
protože stejně tato slova nebudeš chápat
Ale v hodinách kdy kráčíš po známých cestách
můžeš potkat lidi kteří mají pro tebe slabost
Pro tvou řeč a smích ...





Po každé věřím že všechno může být úplně jinak
Ty příjdeš a už nikdy neodejdeš
Ale moje bolest opět bude vyvažovat hodiny čekání
kdy se potácím mezi zemí a nebem
A nevím kde patřím ...
Chci proniknout ty závoje bílé mlhy co zahalují tvou duši
Chci pochopit tvá jednání a slova
Můj čas se začíná naplňovat a stále tápu mezi vším
co o tobě vím
Jsem přesvědčený že nic nevím a nikdy snad vědět nebudu ...







Ale každého dne budu poznávat
že tě stále více a více miluju
I když to každému připadá jako největší marnost
mého ubohého života ...
Publikoval(a): kavec, 27.11.2011
Přečteno (170x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, modrá, Kett, Martin Havlíček, Jana M., CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š., Elisha

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti