Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta

Cesta

Marci-Tami Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Nedávno jsem byla na služební cestě.....a užila jsem si.Kdo je řidič ...pochopí. Takže všem řidičům a řidičkám přeji cesty bez mlh a náledí, ať Vás andělé chrání a Vy dojete bezpečně do cíle.

Tichá je krajina v mlžném oparu,
ojíněné stromy, louka po ránu.
Nad hlavou nezpívá žádný ptáček,
na slinici kloužu do zatáček.

Prokřehlé prsty volant drží,
přední sklo se stále mlží.
Topení jede naplno,
ještě nemám vyhráno.

Trvá to věčnost než auto se zahřeje,
na D1 havárka – tam se nejede.
Objížďka mi je k mání,
jsem v mlhavém tunelu – páni.

Hlemýždím tempem,
cestou necestou.
Mlha za mnou, přede mnou,
nedojedu včas za Tebou.

I mobil mi selhal,
není tu signál.
Jsem osamělý jezdec,
který se za láskou vydal.
Publikoval(a): Marci-Tami, 27.11.2011
Přečteno (489x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: enigman, vodnař, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, karel.sp, Květka Š., Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti