Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**O jedné tetě

**O jedné tetě

Květka Š. Básně » Srandovní

Anotace: ..ta vám je mrštná,jako lasička..

***-***
Jedna moje tetička
ta běhá jak lasička
v šest z postele vyskočí
tím však strejdu vytočí.

Povídá mu,vstávej broučku
pusu usměj do obloučku,
koutky smíchem nahoru
dnes zaženeme Lenóru.

Strejda se však zamračí
a vezme jednu papuči
chtěl ji po tetičce švihnout
to by se však nesměl minout.

Teta papuč chytila si
strejdu zakráká za vlasy
z postele ho rychle hnala
baťoh už mu nachystala.

Tak oba spolu na vlak pádí
i když nejsou nijak mladí
a dojeli až tam kam chtěla
moje teta roztomilá.

Zas teta běží jak lasička
prý na houby do lesíčka,
strejda,lenoch,dál neběžel
u pivečka si poseděl.

Tu tetu nechal klidně běžet
v Nádražní prý bude sedět
co když se tetička ztratí?
Ta?Kdepak,ta se vždy vrátí.
A taky že jo…

Pak v Nádražní,v hospůdce
vyzvedla si i strýce
a do vlaku nastoupili
a tejden spolu nemluvili...

***---***---***
Publikoval(a): Květka Š., 27.11.2011
Přečteno (1012x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, Mbonita, J's .., karel.sp, NikitaNikaT., Marci-Tami, la loba

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 09:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti