Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kamínky

kamínky

vodnař Básně » o Životě

Anotace: na cestě životem provází nás....

KAMÍNKY

Chodím bosky po světě
pěšinkou snů milosti
tři kamínky ve vestě
ostny květů radosti

lesklý v barvě nevinnosti
ONYX z nehtu Venuše
čistí auru k upřímnosti
by štěstí mohlo vstoupit do duše

jasný v barvě tajemnosti
ZIRKON z překrásné duhy
zdraví v tonech blaženosti
brázda zoraná pluhy

záře v barvě hřejivosti
JANTAR zemí vonící
dlouhověkost poutě sytosti
mysl v lásce tančící

všechny vodnářské kamínky
v stezce života putování
do žil vlité pramínky
slz anděla mě ochrání
Publikoval(a): vodnař, 27.11.2011
Přečteno (151x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Psavec, Modřinka, NikitaNikaT., Marci-Tami, Květka Š., karel.sp, Sekvalekva

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti