Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TAKŘKA OKAMŽITĚ . . . .

TAKŘKA OKAMŽITĚ . . . .

Signál z pece
teď přítomnost se peče
bodnutá v této sekundě
hrotem meče
ve vteřině
v pokračování doby
bez kolen a vkleče
nyní bodá
nyní klečí
mečem svým
těla mečí
vděčně vděčí
životu „teď“
věrně věří
tvůrčí porotě
kruhy a packy
rotují v něm
kurva, měří čas
získává dluhy dluhů
zručnosti trém
stoly, židle
pece a sporáky
měny a bankovky
přítomnost úrok vymáhá
v tváři drzost
zbývají kováky
rudnou v přístavu tvém
na bárce mé plováky
soukromé kluby
lapačů a pastí
vklad duše
ve stavu topení
topení vodu
či zmíněnou pecí
„ co živit?“
přítomnost přeci!!!
Publikoval(a): Vain Lust, 27.11.2011
Přečteno (71x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami, CULIKATÁ, Martin Havlíček, Kars, Kett, la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti