Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční hvězda

Vánoční hvězda

Vánoční hvězda
na stolečku pyšní se...
kolem dokola postaveni
andílci milovaní...
jejich krásou malovaní.


Dýchly na mě kouzlo
vánoční...
ticho a klid
tak jako na bohoslužbě
pulnoční.


Bytem mi voní
skořice a vanilka...
a mě tančí
na skice písmenka.


Vánoční hvězda,
andílci
a první zapálená
svíčka...
rozveselý každičká
smutýnková líčka.


Vánoce klepou na dveře
nesmělé
tuky-tuk-tuky
jsou to zvonečkové
zvuky.


Vánoční kouzelná
hvězda...
tohle se mi opravdu
nezdá.


Básnička o vánoční
hvězdě...
dýchla na mě
několik láskyplných
vět...
oč je zase krásnější
tento svět.
Publikoval(a): Božská Isis, 27.11.2011
Přečteno (2212x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LIŠKA76, SrdceNaDlani, Psavec, karel.sp, NikitaNikaT., Marci-Tami, CULIKATÁ, Kett, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti