Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Utoya

Utoya

Psychicky chorý muž
myslí že hraje hru,
posedlý "spasit" svět
jde cestou krve vpřed.

Úřední budovy
exploze rozmetá,
hned si to uhání
ke břehu jezera.

Lodičkou připluje
po zuby ozbrojen,
k ostrovu přiráží
začíná střílet.

Desítky lidí
naposled vidí svět,
právě jim nastává
poslední chvíle.

Začíná od nohou
pak do hlavy z blízka,
koho pak má zajímat
co že tím chtěl získat?

Politickej kapitál?
Pozůstalým cpát svý kecy??
Proč ho musej nechat žít?
v zemi hnít už měl by přeci!!!

Podivná morálka
Evropské unie,
káže nám NEZABÍT
masové vrahy.

Jak to tak vypadá
začnu sám zabíjet,
až se to začne
týkat i Prahy.

Osama, Breivik,
ETA či IRA,
všem by jim slušela
v palici díra.

Bojují za svou věc?
A co já s tím!
Ať se jdou zahrabat
a nechaj ŽÍT!
Publikoval(a): ZENITZERO666, 27.11.2011
Přečteno (170x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LIŠKA76, donne, koala-pancake, Andy86, karel.sp, NikitaNikaT., Marci-Tami, CULIKATÁ, la loba, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 18:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti