O slečně
O slečně
Anotace: Zase jedna z dalších co objevil sem jí na barovém lístku
Zamávej usměj se
Vsak zdarma nedej se
Na baru sedíš jako královna
co nemá problém kopnout do ho*na
Máš grácii zároven kuráž
si krásná ač nedbáš na svou visáž
nejsi hloupá víš co chceš
a ke konci to vždy dovedeš
poté se krásně uměješ
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 27.11.2011