Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce pro vlky

Srdce pro vlky

Tvá slova mé srdce krájí
na malé kousíčky tupou pilkou
Bolí to - vím - jsem v háji
jsi mou nekonečnou chvilkou

Chci vytrhnout to srdce
a hodit je vlkům hladovým
však nemám volné ruce
prosím křičím a žadoním

Ruce jsou svázané tebou
mou láskou k tobě
bez doteků chřadnou a zebou
přimrznou sami k sobě

Chtěly tě hladit
spoutal jsi je
srdce mé dál krájíš
a smečka vlků už blízko vyje...
Publikoval(a): Maryje..., 26.11.2011
Přečteno (189x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: enigman, Kars, la loba, LIŠKA76, střelkyně1, modrá, Psavec, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Lilien

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti