Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milovat jsem uměla^^

Milovat jsem uměla^^

Raven-san Básně » Smutné

Anotace: Jestli se rozhodnete číst tuto báseň, tak prosím, pomalu. ^^

Pochopení - to bych si přála,
možná někoho, kdo pomůže.
Klid duše - ten bych brala,
pro člověka, co už nemůže.
-
Včera jsem v pohádce žila,
dnes v hororu umírám.
Chtěla bych být tím, kým jsem byla,
Ne jen troska, co přežívá.
-
Já si na MILOVAT dovedu jen hrát,
uvnitř už jsem umřela.
Sama sobě můžu lhát...
o tom, že milovat jsem uměla.
-
Za masku schovat trápení,
na lidi se falešně smát.
I přes to, že se nic nezmění,
umřu pro pocit, že měl si mě rád.
Publikoval(a): Raven-san, 26.11.2011
Přečteno (361x)
Tipy (30) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Rezervé, paulo, Jin&Jang, Huhlinka, 46XX, Ružka, střelkyně1, SrdceNaDlani, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti