Chtěla bych být s Tebou, když usínáš
Chtěla bych být s Tebou, když usínáš
Anotace: Nerada usínám sama...
Chtěla bych být s tebou
když usínáš
svou hlavu dáváš na polštář.
Chtěla bych být u tebe
jen se dívat, jak spíš
a přemýšlet o čem sníš.
Chtěla bych být s tebou
když se ráno probudíš.
Polibek bych ti dala
a kdybych zůstala ještě dál
věděla bych, co ráno snídáš.
Polibkem bych tě přivítala
do nového dne
ale přesto šeptám, hezky měj se.
Počítám dny, kdy tě zase uvidím
a něžně tě políbím na tvou tvář
v mých očích plyne pro tebe zář.
Publikoval(a):
M3rry, 26.11.2011