volání
volání
Slyším tvůj hlas ,slyším tvé volání ,je to můj hlas a mé volání ,volám pro radost ,volám z lásky k tvoření .Jsem nekonečnou krajinou ,jdu v rozervaných kalhotech ,jdu vstříc neznámému poznání ,z hlubin času se vyklání ,můj starý přítel ,poznání.
Publikoval(a):
morf5, 26.11.2011