Jen tak pro jistotu
Jen tak pro jistotu
Anotace: stručně nepopíši
Jsi nádherná i když býváš rozmazaná
malbo přírodních úžasů
cítím se jako v černém moři
když splývám ti do vlasů
umíš tak pohladit ...
... tvé srdce musí mít dlaně
jsem tak nahý když se díváš
očima zranitelné laně
máš v sobě lidství
v každé vnitřní přihrádce
jsi jediný druh květiny
v mé soukromé zahrádce
zalévám tě vlnami svých emocí
Ty nejsi anděl
když mě pod svá křídla schováváš
soutěžíme s polibky
tak ráda se mnou prohráváš
nezvedneš naší malou ledničku
ale dokážeš mě udržet před každým pádem
jako divoženky naskakují číslice
my dva ale spolu nadále mládnem
i když nemáš dobrou náladu
nabízíš mi svou ochotu
vím že nejsi sen
ale jen tak pro jistotu
mě pořádně štípni
Publikoval(a):
Opeth, 26.11.2011