Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

studium v Praze

studium v Praze

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: občas je to náročné

složité je studium v Praze
musel bych se vracet v čase
za čas platím velmi draze
nestíhám nic teď a potom zase
časovej pres neustává
je tu moc míst zajímavých
čas mě tlačit nepřestává
hold smůla povah zvídavých
samé kasíno samý bar
kde se rád zastavím
jestli je to prokletí nebo dar
to se asi nedozvím
Publikoval(a): ostuda lidstva, 26.11.2011
Přečteno (39x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami, Lagedama

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti