Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledání černého života

Hledání černého života

Kačeenka Básně » o Lásce

Anotace: Když milujem odpouštíme vše....

Nic není tak černé, jak se zdá,
vše je napsané ve hvězdách.
Vše jednou začíná a končí,
tímto se s Tebou loučím.

Zůstala mi na tváři ta něha a zvěst,
budu žít jen pro nenávist?!
Budu trpět v samotě,
vyžívat se v temnotě.

Však pak zvonec zazvoní,
a já se radostně ukloním.
Pak se kouknu do nebe,
a mé srdce tu bude, opět pro Tebe!...
Publikoval(a): Kačeenka, 26.11.2011
Přečteno (89x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti