Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

deštiví milenci

deštiví milenci

někdy jsou večery
deštiví milenci

básníci důvěry
slzící spiklenci

někdy jsou večery

tvé vlasy od vína

sklínka...
a... krajina
rozlitost

vzpomínat?

někdy jsou večery
démoni v samotě -

tonoucí k výkřiku
pro přísnost v životě

někdy jsou večery
krajkami v dřímotě

chvějí tě za šery
vlčící v tesknotě

někdy jsou večery
tvé oči modrásků
a přesto dálkou tich
jdou slzy pro lásku

někdy jsou večery v oblacích

to prší jinost krás
to hoří cosi v nich..
Publikoval(a): J's .., 26.11.2011
Přečteno (386x)
Tipy (40) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, deca, Jin&Jang, Kytka62, Lilien, Božská Isis, LIŠKA76, karel.sp, střelkyně1, SrdceNaDlani
ikonkaKomentáře (12)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti