Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dotyky motýlích křídel

Dotyky motýlích křídel

Božská Isis Básně » o Lásce

Anotace: milování....lahodné opojení

Milování s Tebou je jako
dotyky motýlích křídel...
jak opojný nápoj
z Karlovarských vřídel.


Tvoje láska chutná...
jak sladká
medovina-
žhavé rty zmalované,
jak od vína.


Výbuch vášně...
ze srdce mého,
jak cvaknutí vršku
ze šampanského.
Publikoval(a): Božská Isis, 26.11.2011
Přečteno (244x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani, karel.sp, Psavec, CULIKATÁ, E.T.Jane, Kars, Květka Š., Maryje..., Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti