Vše co má...
Vše co má...
má srdce na dlani
a dlaně od krve
zoufalost má k snídani
a všecko v ní vře
má srdce ze žuly
a duši z černého sametu
ledy se pohnuly
snaží se hledat pointu
má černé oči
a temný charakter
hlava se točí
nabere správný směr
změnila život
utekla z lopaty
našla pevný bod
prošla lásky komnaty
nenašla lásku
jen urážky a hnus
zaplašila vrásku
a prohlédla ho už
zmizel pryč...nadobro...
Publikoval(a):
kuskus pruhovaná, 25.11.2011