Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebezpečná známost

Nebezpečná známost

Umřel bych pro Tebe
ctitel Tvůj jsem věčný
ta láska je dar
dar z nebe

a je tu i dar z pekla
Jsem nadmíru nebezpečný!


Jsem ten co Tě chrání
a zabíjí zároveň
ten co Ti lásku do srdce vhání
ale pozor na Oheň
to z pekla jistě mám tu moc
že bolest v Tobě vzplane
nechci být příčinou volání o pomoc
a bojím se
že něco se Ti stane.

Jsem bazarové zboží
co ztratilo svou jakost
to nezachrání ani puget růží
jsem Nebezpečná známost.

Je tolik důvodů proč vyhnout se mi
prý láska hory přenáší
ale její kořeny jsou hluboko v zemi
a Ďábel ten je rozpráší.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 25.11.2011
Přečteno (206x)
Tipy (25) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: PoetaX24, Kateřina33, WAYWARD, NikitaNikaT., Raven-san, CULIKATÁ, Maryje..., Psavec, Božská Isis, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti