Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzdálená ...

Vzdálená ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: .................

.....................................
.....................................







Studený déšť stéká po sklech oken
Stromy se kymácí v nárazech severního větru .
Občas probleskne tou krásou zimy , malá sněhová vločka
Stíny domů a komínů se prodlužují
Čekám na tebe až otevřeš dveře a vejdeš
Nepočítám roky ani hodiny , kdy čekám
Jsi stále součástí mého života
Jsi ve slovech mých básní
Ukrytá jako průhledný diamant v oříšku
Královny ze Sáby ...





Nevím , zda mi alespoň nenapíšeš , ze vzdálených zemí
Kde žiješ a přebýváš
Snad je to Afrika a břehy kolem řeky Zambezi
Snad je to Jižní točna a nebo nekonečná země
Mojí představivosti ...





Ale , sny o lásce nikdy nemůžeš spoutat
Zlatými řetězy vzdálenosti ...
Publikoval(a): kavec, 25.11.2011
Přečteno (211x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Martin Havlíček, CULIKATÁ, Psavec, Jana M., Kytka62, Kars, Květka Š., enigman, Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti