Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O srdci a hlavě

O srdci a hlavě

khantengri Básně » o Lásce

Anotace: a tady je jedno malé povídání o jednostranné lásce

…ten nepřítel i přítel
umanulá fantazie,
jen srdci naslouchá,
hlavě zoufalé se směje

tisíc třista dnů
sebestředná fantazie
zrádná ústa srdce,
zvon jenž v hlavě bije

ten nepřítel i přítel
druhá mysl takhle žije
ze slabosti hlavy
dál nabývá a tyje

srdce silou svého svalu
city odhaluje
v samozhoubném rytmu
muka sobě připravuje

a hlava? v trápení se smáčí
téměř nevzdoruje
když rozum říká stačí
hrady z písku vybuduje…
Publikoval(a): khantengri, 25.11.2011
Přečteno (188x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, FallenAngel, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti