Zůstaneš mojí vzpomínkou
Zůstaneš mojí vzpomínkou
V marnotratnost
mění se
myšlenky zastřené
bez úsměvů
život
je najednou tak
prázdný
za závoji slz
přes oči zavřené
smutek srdcem
zvolna protéká
každý den bez tebe
nemá význam žádný
ale i přes to
zůstaneš navždy
vzpomínkou
mého života
...
Publikoval(a):
TedelyBear, 25.11.2011