Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

advent

advent

vodnař Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: věneček adventní možná splní přání

Advent

Čtyři svíce adventní
kruh vysněných přání
o nejkrásnější noci půlnoční
andělským zpěvem zazní

svíce první v radosti
druhá vzplane ve štěstí
třetí spálí špatnosti
poslední skryje tajnosti

všechny září ve spojení
vesmíru a zemí
smítkem duše okouzlení
zlo v dobro mění
Publikoval(a): vodnař, 25.11.2011
Přečteno (956x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: karel.sp, Modřinka, střelkyně1, CULIKATÁ, nejsembásník, Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaDoporučit  (11x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti