Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Utíkáš

Utíkáš

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: aneb utíkám vol II. a nebo uplně jinak těžko říci

Utíkáš před tou která tě miluje
ty si radši deš dolámat nohy za tou , která tě nechce
ikdyž ti slastnou buducnost slibuje
procházíš radši tmou ovládá tě skepse
Možná ani nechceš štěstí
to je jen pomíjivý duševní stav
ty si dáváš rány pěstí
pozpátku procházíš dav
Publikoval(a): ostuda lidstva, 25.11.2011
Přečteno (42x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lagedama

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 20:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti