Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano. líbí se mně to pro tu jistou tvárnost, hravost... pro slova, která znamenají hodně, pro ten určitý závěr.
3.12.2011 8:58 | NikitaNikaT.
hezky odsejpá...
25.11.2011 7:50 | la loba
Email:
Heslo: