Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DOBŘE TROUSÍM . .

DOBŘE TROUSÍM . .

Teplota klesá pro skromnost svou
viděno okem budoucnosti
kolísavé soustředění nade mnou
dalekohled použít nelze
a šok v očích
zlato a černé skvrny v něm
porce masa na talíř prostřená
a neduhy mé věrné
datel co pase se v mozku mém
hlídač ani vrátný není zde
plusy v mínusech
a jednotky měrné
slzy spuštěné deštěm
míří ze zornic panen
uchopení rozkroků utajených
deštěm zkalen
láteření témat a držení osnov
stížnosti a ruchy vlídnosti
bleskově vybíhám
oknem a v plastu oděn
ty ve fázi brusu
já v tvém přístavu vloděn
Publikoval(a): Vain Lust, 24.11.2011
Přečteno (36x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Martin Havlíček, Květka Š., la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti