Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chrám bohyně Mam

Chrám bohyně Mam

Božská Isis Básně » o Životě

Anotace: tuhle básničku jsem napsala pro svoji maminku...za tři dny po napsání...moji maminku srazilo auto...byla tahle básnička předzvěstí neštěstí?neustále hledám odpověd...........?..........?

Viděla jsem chrám...
bohyně Mam-
při čekání na odpověd...
co vlastně v životě znamenám.
Tisíce schodu vytesaných
do skály...
prosím,
aby mé slzy ustály.
Tisíce schodu do nebes stočených...
něžné pohlazení od mých milovaných.
Viděla jsem chrám...
bohyně Mam...
a já další ránu
v srdci mám.
Tisíce schodu vytesaných do skály...
prosím...
toužím po tom,
aby se Tvé oči na mě usmály.
Mé myšlenky jsou čisté lásky-
neuzavírám se svým životem
žádné sázky.
Bohyně Mam...
dnes večer ke mě slétl
anděl sám.
Pokorou a něhou
utřel mé slzičky...
a já usínám se štěstím
pod víčky.
Publikoval(a): Božská Isis, 24.11.2011
Přečteno (63x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Paulín, enigman, Květka Š., Lugilla, Kars

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti