Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Labyrint

Labyrint

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Labyrint

Naslouchám šumění podzimního lesa
Strach v sobě mám
Jsem vyděšený
V tajemném labyrintu temného lesa
Bloudím tak sám
Tak opuštěný
Nikdy nezvládnu najít východ
Nemá cenu modlit se za spásu
Budu zde bloudit
Než mi smrt vezme život
Nikdy jsem nepoznal
Co je tady za krásu
S bolestí probouzel jsem se každé ráno
Jen opuštění a trápení mi bylo dáno
Nechť tedy smrt ať mi je spásou
Za mé opovrhování nad krásou
Publikoval(a): Aniel, 24.11.2011
Přečteno (62x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti